Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Esma DUMANLI KADIZADE, Mersin Üniversitesinin halka dönük yüzü olan, Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak halkın eğitim ile ilgili istek, ihtiyaç ve talepleri değerlendirmek adına belediyeler, kamu, kurum ve kuruluşlarla ilgili görüşmelere devam ediyor. 

20 Şubat Perşembe günü DUMANLI KADIZADE nin programında Erdemli Belediyesi, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, Silifke Kent Konseyi ve Silifke Belediye Başkanı ziyaretleri vardı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile başlayan görüşmelere, Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı/Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hakan Akdağ, Üniversitemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Serkan SAY, Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Saygın ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Yavuz ÖZTÜRK ziyarette bulundular. Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Mersin Üniversitesi olarak Erdemli halkına ve Erdemli Belediyesi çalışanlarına neler yapılabileceği ile ilgili görüşlerini belirttiler.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem TOLLU bu nazik ziyaretinden ötürü; Mersin Üniversitesi Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı/ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade’yi ve Mersin üniversitesi Akademisyenlerine teşekkür etti. Erdemli Belediyesi ve Erdemli Halkı olarak eğitim ihtiyaçlarının tespiti ile ilgili çalışmalara başlanılacağını söyledi.

Merkez Müdürü DUMANLI KADIZADE protokol hazırlığında bulunan Erdemli belediyesi ve Mersin Üniversitesinin önümüzdeki günlerde protokol imzalamak için tekrar bir araya geleceklerini söyledi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nı Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hakan Akdağ, Üniversitemiz öğretim üyelerinden Dr. Ögr. Üyesi Serkan SAY ve Dr. Ögr. Üyesi Muhammet Saygın ziyarette bulundular. Ziyarette Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ile yıl içerisinde üye ve personellere verilebilecek olan eğitimlerin, Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından verilebilmesi için protokol yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Silifke Kent Konseyi başkanı Vehbi KADIOĞLU ile yapılan görüşmeler neticesinde, Kurumsal bir yer olarak çalışanlarımız ve Silifke halkı için Mersin Üniversitesi akademisyenlerinden profesyonel destek almaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi KADIOĞLU rehberliğinde Silifke belediye başkan V. Sadık ALTUNOK ile görüşmeler yapılarak Silifke Belediyesi çalışanları ile Silifke halkı için yapılabilecekler hakkında fikir beyanında bulunuldu. ALTUNOK bu nazik ziyaretinden dolayı Mersin Üniversitesi akademisyenlerine teşekkür etti.