Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) bünyesinde İçel Sağlık Yüksekokulu / Ebelik Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Doç. Dr. Gözde Gökçe İsbir tarafından ikincisi düzenlenen ”Doğuma Hazırlık Eğitici Eğitimi Sertifikasyon Programı'' 05 Ocak - 30 Mayıs 2021 tarihleri arasında 115 saatlik çevrimiçi verilen dersler ve değerlendirme sınavları ile tamamlandı.

Üniversitemiz Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Doğuma Hazırlık Eğitici Eğitimi Sertifikasyon Programına katkılarından dolayı Doç. Dr. Gözde Gökçe İsbir’e plaket takdim etti.

Doğuma Hazırlık Eğitici Eğitimi Sertifikasyon Programına taleplerin devam ettiğini belirten Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade; 21 Haziran - 1 Kasım 2021 tarihleri arasında üçüncü kursun da düzenleneceği bilgisini verdi.