Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Akdeniz Belediyesi personeline yönelik verdiği “Proje Yönetimi Eğitimi ve Danışmanlığı Eğitimi” programı, düzenlenen sertifika töreni ile tamamlandı.

17 Aralık Cuma Günü Akdeniz Belediyesi Konferans Salonu’nunda düzenlenen sertifika törenine, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Üniversitemiz Rektör Danışmanı, Sürekli eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar ve belediye personeli katıldı.

Üniversitemiz ile iş birliklerinin bundan sonra da devam edeceğini ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Mersin Üniversitesi ile iş birliğimiz devam ediyor. Birçok projeye imza atıyoruz. Bir konuda uzman olabilmek ve proje hazırlayabilmek personelimizi bir adım öne çıkaracaktır. 27 personelimiz eğitim aldı ve inşallah bu sayı artarak devam edecek. Belediyelerde proje yazan personel sayımızı arttırmak gerekli ve bu nedenle verilen eğitimler çok önemli. Eğitimlere emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Üniversitemiz Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, eğitim süresince misafirperverliği için başta Akdeniz Belediyesi Başkanı Mustafa Muhammet Gültak’a, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar’a, eğitim ve danışmanlık konusunda özveri ile katkı sağlayan Öğr. Gör. Mesut Salih Uzman’a ve değerli katılımcılara teşekkür etti.

Yaklaşan yeni yılın herkese, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Akdeniz Belediyesi ile birlikte yeni yılda yeni projelerde bir araya gelmeyi dilediğini ifade ederek sözlerini noktaladı.

Törende, karşılıklı plaket ve teşekkür belgelerinin takdimi sonrasında “Proje Yönetimi ve Danışmanlığı Eğitimi” programını başarıyla bitiren, böylelikle proje uzmanı olma yolunda önemli bir adım atan Akdeniz Belediyesi personeline sertifikaları, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve Üniversitemiz Rektör Danışmanı, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade tarafından verildi.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Çukurova Kalkınma Ajansı’nın 2021 yılı teknik desteğiyle Akdeniz Belediyesi personeline yönelik verilen “Proje Yönetimi Eğitimi ve Danışmanlığı Eğitimi”, 29 Kasım - 17 Aralık 2021 tarihleri arasında Üniversitemiz Dış İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü Öğr. Gör. Mesut Salih Uzman tarafından verildi. Eğitim ile 27 kursiyere; ‘Hibelere Nasıl Erişilir?’, ‘Hibe Projelerine Nasıl Başvurulur?’, ‘Aldığınız Hibe Projesini Nasıl Yönetirsiniz?’ ve ‘Projenin İçerik ve Kapsamı ile Kabulü Nasıl Gerçekleşir?’ gibi içerik ve konular hakkında bilgilendirme yapıldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü