Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) kurumsal eğitimlerine devam ediyor. Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile BN Hotel arasında imzalanan protokol kapsamında mesleki eğitimler devam ediyor. 22 Mayıs Pazartesi Günü Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed Saygın tarafından BN Hotel çalışanlarına yönelik "Takım Yönetimi ve Motivasyon" konulu eğitim,  23 Mayıs Salı Günü MEÜSEM Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege’nin katılımıyla Üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Gör. Alper DURAN tarafından BN Hotel çalışanlarına yönelik "Personel Davranışı" konulu eğitim verildi.

MEÜSEM Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, BN Otel Yatırımcılar Temsilcisi Mesut Arıkan, Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kurt, İnsan Kaynakları Müdürü Hatice Hayta ile bir araya gelerek eğitim süreçlerini değerlendirdiler. Yapılan görüşmelerin ardından BN Hotel Temsilcileri MEÜSEM Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege’ye birlikte çalışmaktan duymuş oldukları memnuniyetlerini ifade ettiler.