Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) etkinliklerine devam ediyor. 23 Ekim 2023 Pazartesi günü Merkez Müdürümüz Prof. Dr. İlhan Ege’yi Üniversitemiz Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Akkan ile Florian Zejewski ziyaret etti. MEÜSEM dersliklerinde Florian Zejewski tarafından "Career Development and Career Choices" etkinliği düzenlendi. MEÜSEM Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, Florian Zejewski’nin bu etkinliğinde, katılımcıların Avrupa’da kendilerini nasıl geliştirebileceklerini, nasıl kariyer gelişimi ve olanakları gibi konularda bilgi verdiğini ve tecrübelerini paylaştığını ifade etti. Eğitim Prof. Dr. İlhan Ege'nin Florian Zejewski ye Teşekkür belgesi takdimiyle tamamlandı.