Mersin Valiliği ve Nişantaşı Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen; “Mersin Ekonomi Zirvesi ” 25 Ekim 2023 Çarşamba günü gerçekleşti.

Düzenlenen “Mersin Ekonomi Zirvesi”ne Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucu Başkanı ve Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, Akademisyenler, kurum ve kuruluş temsilcileri, iş dünyasının yöneticileri, bölge müdürleri, sektör temsilcileri, katıldı.

“Gelenekselden Dijital Ekonomiye: Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye” ana temasıyla düzenlenen “Mersin Ekonomi Zirvesi’nde, Moderatörlüğünü Gazeteci Aslı Şafak üstlenirken, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burak Arzova “Yeşil Ekonomi Tarım ve Gıda Sektöründe Akıllı Uygulamalar”, Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu “Küresel Ticarette Yeni Gelişmeler”, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz “Dijitalleşen Para ve Sermaye Piyasaları”, Business Technology Solution Genel Müdürü Nadi Tanca “Yapay Zekâ ve Değişen İş Hayatı” konuları hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.