Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege Üniversitemiz Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde 26 Ekim 2023 Perşembe günü başlayan “Girişimcilik Ekosistemi Eğitici Eğitimi ”ne katıldı.
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen ENHANCER Projesi kapsamında, Mersin Geliştirme ve Araştırma Derneğinin (MERGAD) koordinatörlüğünde uygulanan, Mersin Valiliği ve Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin proje ortağı olduğu Mersin'de Sürdürülebilir Girişimcilik Ağı Diyaloğunun Kurulması Projesi’nin 26.10.2023-15.12.2023 tarihleri arasında Girişimcilik Ekosistemi Eğitici Eğitimi programı düzenlenmektedir.