Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Üniversitemiz (MEÜSEM) Takı Teknolojisi ve Tasarım Yüksekokulu ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) iş birliğinde 12 Ekim 2023 Perşembe günü MEÜSEM seramik atölyesinde “LÖSEV Gönüllülük Karma Sergisi ” için yapılan objeler Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Mimarlık Fakültesi sergi salonunda sergilendi.

LÖSEV Gönüllülük Karma Sergisini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Öztürk, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Erhan Arslan, MEÜSEM Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Yazbahar Çetin Doğan, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Doç. Can Küçüktepepınar ve Müdür Yrd. Öğr. Gör. Serkan Gönenç ve Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Meltem Gürbüz, LÖSEV Adana Fayda Proje Sorumlusu Nadide Büşra Kaynak, LÖSEV Adana Sosyal Hizmet Uzmanı Neşe Çavdar ve LÖSEV çocukları ve aileleri ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında eser sahibi çocuklarla sohbet ederken çocukların eserlerini gerçekleştirirken yaşadıkları duygu, düşünce ve sanata bakış açılarını dinlediler, çocukların sanata olan ilgilerinden memnuniyetlerini ifade ettiler.