Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege“Öğrenciler, Sosyal Ortaklar, İş Arayanlar ve İşverenlerin Katılımıyla Kariyer ve İstihdam Fuarı" açılışına katıldı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Mersin Çalışma ve İş Kurumu Müdür Vekili Ercan Gön ve Mersin Üniversitesi Kariyer Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege’nin de açılışta bulunduğu fuar, iş ve staj arayışında olan her yaştan Mersinliyi işverenlerle buluşturdu. Açılış konuşmaları sonrası kesilen kurdelenin ardından Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege kent protokolü ile stantları gezerek çalışmaları yerinde incelediler.

13-14 Aralık 2023 tarihleri arasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı desteği ve Mersin Valiliği bünyesinde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Kariyer ve İstihdam Fuarı ‘İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi için Teknik Destek Projesi’ kapsamında düzenlenen AB destekli fuar iki gün boyunca iş arayanlarla işverenleri buluşturmayı devam ederken, Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, 14 Aralık 2023 Perşembe Günü saat 10:45’de Kariyer ve İstihdam Fuarında “Geleceğin Teknolojileri, Geleceğin Meslekleri” konulu konferansla iş arayan ve iş verenlerin karşısında olacaktır.