Merkez Müdürümüz Prof. Dr. İlhan Ege, Kariyer ve İstihdam Fuarında “Geleceğin Teknolojileri, Geleceğin Meslekleri” başlıklı konferansı verdi.
13-14 Aralık 2023 tarihleri arasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı desteği ve Mersin Valiliği bünyesinde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Kariyer ve İstihdam Fuarı ‘İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi için Teknik Destek Projesi’ kapsamında düzenlenen AB destekli fuar iki gün boyunca Mersin de yaşayan her yaştan iş arayanlarla işverenleri buluşturdu. 
Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, 14 Aralık 2023 Perşembe Günü Kariyer ve İstihdam Fuarında “Geleceğin Teknolojileri, Geleceğin Meslekleri” konulu katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği konferansta Endüstri 5.0, yeni teknolojiler ve uygulama örnekleri, mesleklerdeki değişim ve yeni ortaya çıkacak mesleklerden bahsetti. Mersin İşkur İl Müdürü Ercan Gön tarafından Prof. Dr. İlhan Ege’ye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile konferans sona erdi.