MEÜSEM Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege Yetişkinler İçin Yaratıcı Drama Eğitimini Ziyaret Etti.

Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) bünyesinde “Yetişkinler İçin Yaratıcı Drama Eğitimi” 13 Aralık 2023 Çarşamba günü başladı. Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Canan Dural Tasouji ve Ali Asghar Tasouji tarafından MEÜSEM drama salonunda 13 Aralık 2023-03 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek “Yetişkinler İçin Yaratıcı Drama Eğitimini“ MEÜSEM Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege ziyaret etti.“Yetişkinler İçin Yaratıcı Drama Eğitimi” ne katılarak, kurs eğitmenleri Doç. Dr. Canan Dural Tasouji ve Ali Asghar Tasouji dan eğitim hakkında bilgi alan Prof. Dr. İlhan Ege, kursiyerlerle değerlendirmelerde bulundu.