Merkez Müdürümüz Prof. Dr. İlhan Ege Yapay Zekâ Da Anadolu Buluşmaları: Mersin Konulu Programa Katıldı

Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi ve Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege; 26 Aralık 2023 tarihinde Mersin Valiliği, Nişantaşı Eğitim Vakfı ile Yapay Zeka Politikaları Derneği işbirliğinde düzenlenen ‘Yapay Zekada Anadolu Buluşmaları: Mersin’ konulu etkinliğe katıldı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Milletvekili/Nişantaşı Eğitim Vakfı ve Nişantaşı Üniversitesi Kurucusu Dr. Levent Uysal, Yapay Zekâ Politikaları Derneği (AIPA) Kurucusu ve Başkanı /UNESCO Yapay Zekâ İzleme Grubu Üyesi Zafer Küçükşabanoğlu’ nun açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik oturumlarla devam etti. AIPA Başkan Yardımcısı Alagöz Holding Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Varan moderatörlüğünde gerçekleşen 1.oturumda “Her Yönüyle Yapay Zekâ” konusu, AIPA Tarım ve Kırsal Kalkınma Komisyonu Başkanı/Alagöz Holding Genel Müdür Yardımcısı Hasan Soydan moderatörlüğünde gerçekleşen 2.oturumda “Tarım ve Yapay Zekâ” konusu üzerine açık oturum gerçekleştirildi.