Üniversitemiz ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında; 2024 yılı Hizmet İçi Eğitim Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetlerinin yürütülmesine ait iş birliği protokolü, 14 Mayıs 2024 tarihinde imzalandı.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'miz (MEÜSEM) ile Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Daire Başkanlığı arasında imzalanan sözleşme doğrultusunda, MEÜSEM tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik çeşitli eğitim hizmetleri sürdürülecek.

Bu kapsamda ‘EBRD-Çevre ve Sosyal Yönetim Planları ile Çevre ve Sosyal Konular Aksiyon Planı Farkındalık Eğitimi’ MEÜSEM Müdürümüz Prof. Dr. Emine Yılmaz Bolat’ın açılış konuşması ile başladı. 

Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'na bağlı 200 personelin katılımıyla gerçekleşen ilk eğitimde, Üniversitemiz akademisyeni Doç. Dr. Canan Dural Tasouji, ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Şiddet Farkındalık Eğitimi’ konulu bir eğitim verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi personellerine yönelik olarak 2024 yılı hizmet içi eğitim kapsamında, eğitim gruplarına göre katılım belgeli ve sertifikalı olarak planlanan eğitimler; Üniversitemiz öğretim elemanları tarafından verilecek.