Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) bünyesinde 21 Mayıs-13 Haziran 2024 tarihleri arasında “Başlangıç Seviye Orijinal Yoga Sistemi“ Üniversitemiz Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Sema İslim Utandı tarafından MEÜSEM drama salonunda verilmektedir. 04.06.2024 Perşembe günü düzenlenen kursa MEÜSEM Müdürü Prof. Dr. Emine Yılmaz Bolat katıldı. Yoğun ilgi gören “Başlangıç Seviye Orijinal Yoga Sistemi“ kursu katılımcıları ile yoga eşliğinde eğlenceli vakitler geçirirken eğitim hakkında değerlendirmelerde bulundular. Merkez Müdürü Prof. Dr. Emine Yılmaz Bolat “Başlangıç Seviye Orijinal Yoga Sistemi“ katılımcılarının memnuniyetlerini ifade ederken taleplerin alınmaya devam ettiğini ve alınan talepler doğrultusunda etkinliğin Eylül ayında yeniden farklı kurlarda devam edeceği bilgisini verdi.