Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) bünyesinde verilen Çocuklar İçin İletişim Becerileri ve Yaratıcı Drama Eğitimi (2. Kur) tamamlandı.
04- 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Çocuklar İçin İletişim Becerileri ve Yaratıcı Drama Eğitimi (2. Kur) Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Canan Dural Tasouji ve Ali Asghar Tasouji tarafından MEÜSEM dersliklerinde 8 ders saati olarak verildi.
MEÜSEM Müdürü Prof. Dr. Emine Yılmaz Bolat’ın katılımıyla gerçekleşen Çocuklar İçin İletişim Becerileri ve Yaratıcı Drama Eğitimi (2. Kur) son dersinde, minik katılımcılarla hoş ve güzel vakit geçirdiler. Veliler ile değerlendirmelerde bulunan Merkez Müdürü Prof. Dr. Emine Yılmaz Bolat önümüzdeki günlerde Çocuklar İçin İletişim Becerileri ve Yaratıcı Drama Eğitimi devam etmek isteyenler için 3. Kur, yeni kayıt yaptırmak isteyenler için 1. Kur olarak başlayacağı ve Yetişkinlere Yönelik Yaratıcı Drama Eğitimi olacağı müjdesini verdi.
Başvurular ve ayrıntılı bilgi için sem.mersin.edu.tr