ersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) "Temel Pastacılık , İleri Pastacılık Teknikleri, El yapımı Çikolata” eğitimi tamamlandı.
14 Mayıs -06 Haziran 2024 tarihleri arasında Öğr. Gör. Dr. Cevat Ercik ve Dr Seda Nur Keskin tarafından verilen "Temel Pastacılık , İleri Pastacılık Teknikleri, El yapımı Çikolata" etkinliği tamamlandı. Üniversitemiz Turizm Fakültesi Pastane Uygulama Mutfağında Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri düzenlendi. 60 saatin sonunda devam koşulunu sağlayan katılımcılara MEÜSEM Müdürü Prof. Dr. Emine Yılmaz Bolat’ın katılımıyla "Temel Pastacılık , İleri Pastacılık Teknikleri, El yapımı Çikolata” Sertifikaları verildi.
Prof. Dr. Emine Yılmaz kursiyerlerle eğitim hakkında değerlendirmelerde bulunurken yoğun talep üzerine 08-24 Temmuz 2024 tarihleri arasında "Temel Pastacılık, İleri Pastacılık Teknikleri, El yapımı Çikolata" sertifikalı etkinliğinin tekrardan yapılacağı bilgisini verdi.
Başvurular için sem.mersin.edu.tr.