Üniversitemiz ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan 2024 yılı Hizmet İçi Eğitim Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetlerinin yürütülmesine ait iş birliği protokolü kapsamında Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) ile Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Daire Başkanlığı arasında imzalanan sözleşme doğrultusunda, MEÜSEM tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik “Medya ve Söylemlerde Cinsiyet Eşitliği Eğitimi” verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı personeline yönelik “Medya ve Söylemlerde Cinsiyet Eşitliği Eğitimi” 10 Temmuz 2024 Perşembe günü Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Recep Ünal tarafından verildi.

Eğitimin kendilerine çok şey kattığını ve çok keyif aldıklarını ifade eden katılımcılar, bu tür eğitimlerin sürekliliği talebinde bulundular.