Üniversitemiz ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan 2024 yılı Hizmet İçi Eğitim Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetlerinin yürütülmesine ait iş birliği protokolü kapsamında Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) ile Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Daire Başkanlığı arasında imzalanan sözleşme doğrultusunda, MEÜSEM tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik sertifikalı “Eğitici Eğitim” programı tamamlandı.

24 Haziran-05 Temmuz 2024 tarihleri arasında MEÜSEM dersliklerinde düzenlenen 56 saatlik eğitim, alanında uzman Üniversitemiz akademisyenleri tarafından verildi.

24 Haziran 2024 Pazartesi günü açılış töreniyle başlayan program; eğitim programının tanıtımı ve ön değerlendirme sınavının ardından Prof. Dr. Serdarhan Musa Taşkaya tarafından "Eğitim Döngüsüne Genel Bakış", Prof. Dr. Devrim Alıcı tarafından “Eğitim Döngüsünde Değerlendirme”, Prof. Dr. Emine Yılmaz Bolat tarafından “Çalışma Hayatında Eğitimin Önemi Yeri ve Öğretim Yöntem ve Teknikleri”, Doç. Dr. Sedat Kanatlı tarafından “Eğitim Programı Tasarlama ve Uygulama İlkeleri ile Eğitim İhtiyaç Analizi”, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Özbilen tarafından ”Grup Önünde Konuşma” Öğr. Gör. Dr. Kerim Ünal tarafından “Yetişkin Eğitimi İlkeleri ve Etkili Sunu Hazırlama” eğitimleri verildi.

05 Temmuz 2024 Cuma günü yapılan eğitim sonu değerlendirme sınavının ardından tamamlanan eğitim programında gerekli koşulları sağlayan katılımcılara "Eğitici Eğitimi Sertifikası" verilecek.

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü