TR | EN |
Instagram Youtube
Temel Pastacılık İleri Pastacılık Teknikleri, El yapımı Çikolata eğitiminin ikincisi tamamlandı.

Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) "Temel Pastacılık, İleri Pastacılık Teknikleri, El yapımı Çikolata” eğitiminin ikincisi tamamlandı.
08 Temmuz-24 Temmuz 2024 tarihleri arasında Öğr. Gör. Dr. Cevat Ercik tarafından verilen "Temel Pastacılık, İleri Pastacılık Teknikleri, El yapımı Çikolata" etkinliği tamamlandı. Üniversitemiz Turizm Fakültesi Pastane Uygulama Mutfağında Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri düzenlendi. 56 saatin sonunda devam koşulunu sağlayan katılımcılara MEÜSEM Müdürü Prof. Dr. Emine Yılmaz Bolat’ın katılımıyla "Temel Pastacılık, İleri Pastacılık Teknikleri, El yapımı Çikolata” Sertifikaları verildi.
Prof. Dr. Emine Yılmaz kursiyerlerle eğitim hakkında değerlendirmelerde bulunurken yoğun talep gören "Temel Pastacılık, İleri Pastacılık Teknikleri, El yapımı Çikolata" sertifikalı etkinliğinin ilerleyen zamanlarda tekrardan yapılacağı bilgisini verdi.