Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma DUMANLI KADIZADE Akdeniz Belediyesinin Mersin Üniversitesi ile yaptığı iş birliği kapsamında, Üniversitenin Yenişehir Kampüsü içerisinde bir takım yenileme ve düzenleme çalışmaları yapmak için 02 Eylül Çarşamba günü Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa GÜLTAK ile birlikte yerleşkeyi gezdi.

Yenişehir Kampüsü içerisinde yenilenmeye ve değişime ihtiyaç duyulan tüm alanları inceleyen Başkan GÜLTAK, üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin daha yeşil, nezih ve sağlıklı bir mekânda eğitim sürecini yaşayabilmeleri, istediklerinde de dinlenebilmeleri amacıyla, Yenişehir Kampüsü içerisinde bir takım yenileme çalışması yapacaklarını ifade etti.

Rektör Danışmanı/Merkez Müdürü Doç. Dr. Esma DUMANLI KADIZADE; Akdeniz Belediyesi olarak üniversitemiz için elindeki imkanları kullanarak daha iyi ve daha güzel bir Üniversite alanı sağlamaya destek olan Başkan GÜLTAK’a teşekkürlerini iletti.