Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma DUMANLI KADIZADE, 3 Şubat Pazartesi günü Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Bahar AYDINLI ile görüştü.

8 Ocak Çarşamba günü Merkez Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade’yi makamında ziyaret eden Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Turizmi Şube Amiri Soner Erol’la eğitim anlamında hastane çalışanlarına yönelik ne gibi çalışmalar yapılabileceği görüşülmüştü. Yapılan bu görüşmeler neticesinde işbirliği çalışmalarına başlanıldı.

, Mersin Üniversitesi ve Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında imzalanması planlanan iş birliği protokolü hakkında Başhekim AYDINLI ile görüş alışverişinde bulunan Merkez Müdürü DUMANLI KADIZADE, diğer kamu, kurum ve kuruluşları ile görüşmelerinin devam ettiğini ifade etti.