Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde; 1 Ekim-3 Kasım 2020 tarihleri arasında Silifke Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Saygın tarafından online/uzaktan eğitim yöntemi ile yöneticilere ve yönetici adaylarına yönelik "Profesyonel Yönetici Geliştirme Eğitim Programı" düzenlendi.  

56 saat olan bu sertifikalı eğitim sonunda katılımcılar aldıkları eğitimin memnuniyetlerini dile getirirken, eğitmen Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Saygın'ın tecrübe ve bilgilerinden yararlanmış olmanın mutluluğunu paylaştılar.

 

Şimdiye kadar yönetim ve liderlik alanında birçok etkinlik düzenleyen Saygın’a, Üniversitemiz Rektör Danışmanı aynı zamanda Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez'imizin Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, "Profesyonel Yönetici Geliştirme Eğitim Programına” katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Kadızade, önümüzdeki günlerde yapılacak olan yeni eğitim programlarıyla ilgili olarak da Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Saygın’la görüşmeler yapıldığının bilgisini verdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü