22 Mart Pazartesi günü, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Çamsarı Konferans Salonu’nda maske ve mesafe kuralları gözetilerek gerçekleştirilen eğitim programının ilkinde, Rektör Danışmanı ve Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Gün ve eğitim programına katılan belediye personeli yer aldı.

Personele, gerçekleştirilecek eğitim programındaki derslerin ve eğiticilerin tanıtımını yapan Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade; alanlarındaki en nitelikli öğretim elemanlarını eğitim programına dahil etmeye çalıştıklarını ifade etti ve gerçekleştirecek eğitimlerin verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Program kapsamında sırasıyla gerçekleştirilecek eğitimler ve eğiticiler ise şu şekilde;

- Eğitimde Eğiticinin Rolü / Doç. Dr. Elçin Esmer

- Eğitimde İhtiyaç Analizi / Doç. Dr. Sedat Kanadlı

- Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu / Dr. Öğr. Üyesi Ali Gök

- Çalışma Hayatında Eğitimin Önemi ve Yeri / Prof. Dr. Faik Kanatlı