Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Çukurova Kalkınma Ajansı’nın 2021 yılı teknik desteği kapsamında, Akdeniz Belediyesi personeline Proje Yönetimi Eğitimi ve Danışmanlığı Eğitimi verilmeye başlandı.

Programda ilk olarak, 29 Kasım Pazartesi günü Üniversitemiz Rektör Danışmanı, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade tarafından tanıtım dersi verildi.

25 kişinin katılımıyla 65 saat sürecek ve Üniversitemiz Dış İlişkiler ve Projeler Koordinatörü Öğr. Gör.  Mesut Salih Uzman tarafından verilecek eğitim, 17 Aralık 2021 tarihinde yapılacak olan eğitim değerlendirme sınavı ile sona erecek. Eğitim sonunda ise başarılı olan katılımcılar belgelendirilecek.