Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde; 24 Kasım-15 Aralık 2021 tarihleri arasında Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Doç. Dr. Yağmur Arınlı ve Yaren Bozkurt tarafından Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Drama Salonu’nda verilen Yetişkinler İçin Bale Kursu’nun 1. seviyesi tamamlandı. 4 hafta süren eğitimin sonunda Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade tarafından 1. seviyeyi başarıyla tamamlayan kursiyerlere katılım belgesi verildi.

Kursiyerlere katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Yetişkinler İçin Bale Kursu’na katkılarından dolayı Doç. Dr. Yağmur Arınlı ve Yaren Bozkurt’a da bir teşekkür belgesi takdim etti.

29 Aralık 2021 tarihi itibarıyla 2. seviyesine de başlanan Yetişkinler İçin Bale Kursu, 19 Ocak 2022 tarihinde tamamlanacak.