Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) ile Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında; eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel alanlara yönelik hizmetlerin yürütülmesini ve kurumlararası iş birliğinin çerçevesini oluşturmayı amaçlayan protokol imzalandı.

30 Aralık Perşembe günü, Üniversitemiz Yenişehir Kampüsü Sürekli Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol imza törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Üniversitemiz Rektör Danışmanı ve MEÜSEM Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade ve Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Cafer Bozkurt katıldı.

Paydaşların görüşmelerinin ardından iş birliği protokolü, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir arasında imzalandı.

İmzalanan protokol; Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde gerçekleştirilecek sosyal etkinlik, bilimsel çalışma ve bilimsel araştırma projelerine Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin ortaklaşa uygun göreceği yer ve zamanlarda laboratuvar, kütüphane, konferans salonu, spor salonu gibi tesislerden yararlanılması, gerekli durumlarda akademik destek sağlanmasına ilişkin esas ve yükümlülükleri kapsıyor.

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü