Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı arasında yapılan protokol kapsamında, MTSO üyelerine ve üyelerinin çalışanlarına yönelik “Yönetici Akademisi” eğitimleri 13 -28 Mayıs 2022 tarihleri arasında Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde verildi.

Eğitim, 13 Mayıs Cuma günü MEÜSEM Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade’nin program açılış konuşması ve eğitim tanıtımının ardından Prof. Dr. Ayşehan Çakıcı’nın "Değişim Liderliği" eğitimi ile başladı.

Daha sonrasında 14 Mayıs tarihinde Doç. Dr. Kalender Özcan Atılgan tarafından “Hizmet Kalitesi ve Memnuniyet” eğitimi, Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Gödelek tarafından “İş Hayatında Stres Yönetimi” eğitimi, 20 Mayıs tarihinde Doç. Dr. Fatma İnce tarafından “Takım Çalışması, Liderlik, Kişisel Gelişim” eğitimi, 21 Mayıs tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Atsan tarafından “Liderlik Yönetim Becerileri ve Yönetsel Yetkinlik” eğitimi,  Öğr. Gör. Mesut Salih Uzman tarafından “İnovasyon ve İmaj Yönetimi” eğitimi, 27 Mayıs tarihinde Doç. Dr. Mehmet Nasih Tağ tarafından da “Veriye Dayalı Karar Alma ve Etki Analizi” eğitimi verildi.

Eğitimin son günü “Topluluk Önünde Etkili Konuşma" dersi ile programa katılan Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Merkez Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade; çeşitli iş insanlarının katılımıyla gerçekleşen bu programda katılımcıların yoğun ilgisinden mutluluk duyduklarını ve farklı eğitim talepleri aldıklarını iletti. Katılımcılara yeni çalışmalarda ve eğitimlerde tekrardan birlikte olmak umudunu taşıdığını ifade eden Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, son derste günün anlamına binaen hatıra kartı dağıttı.

 

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü