Üniversitemizde şehrimize sunulan çok geniş yelpazeye sahip eğitimleriyle öğrenmeye sürekli yeni heyecanlar kazandıran Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi “Modern Punch Needle Workshop” eğitimleriyle de farklı hobilere kapı aralıyor.

Üniversitemiz Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade; bu alanda yurt içinde yüz yüze ve çevrim içi katıldığı eğitimlerin yanında yurt dışından School of Swetgeorgia’dan almış olduğu eğitimlerden edindiği tecrübeleri katılımcılara aktarıyor.

Eğitimlerin ilki 4 Haziran 2022 tarihinde, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde “Modern Punch Needle Workshop” eğitimi ile tamamlandı. Dört saat süren eğitimin katılımcıları çok keyifli bir eğitim ortamının olduğunu dile getirerek kendileri için yapmış oldukları aksesuarlarla hatıra fotoğrafları çektiler. Merkez Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade tarafından eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere katılım belgesi verildi.

Merkez Müdürü Doç. Dr Esma Dumanlı Kadızade vermiş olduğu eğitime duyulan yoğun ilgi üzerine Temmuz ayında güncellenecek olan Modern Punch Needle Workshop eğitimi ile bu hobiyi merak eden herkesi beklediğini ifade etti.

Sosyal medya üzerinden etkinlikleri takip etmek için @mersinpunchacademy kullanıcı adıyla Instagram hesabı, etkinliğe başvuru da bulunmak için ise sem.mersin.edu.tr adresi ziyaret edilebilir.

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü