Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) ile Üniversitemiz Biyoteknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında; kişisel ve mesleki gelişim, mevzuat, teknik ve ilgili alanlarda verilecek eğitim ve kurslara yönelik iş birliğini oluşturmayı amaçlayan protokol imzalandı.

7 Haziran Salı günü, Üniversitemiz Yenişehir Kampüsü Sürekli Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda MEÜSEM Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade ve Biyoteknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Furkan Ayaz arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, imzalanan protokol kapsamında MEÜSEM ile Biyoteknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında yapılan görüşmelerle verilecek olan eğitim programlarının konu başlıkları ve eğitim takvimi belirlendiğini ve alanında uzman üniversitemizin değerli akademisyenleri tarafından eğitimlerin verileceği bilgisini açıkladı

Bu kapsamda 13-21 Haziran 2022 tarihleri arasında Öğr. Gör. Dr. Aynur Gürbüz tarafından 56 saatlik sertifikalı eğitim programında; TS ISO/IEC 17025:2017 Standardı Eğitimi, ISO/IEC 17025:2017 İç Denetçİ Eğitimi, Ölçümlerin İzlenebilirliği ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi (Deney Laboratuvarları için), Metotların Doğrulanması ve Geçerli Kılınması Eğitimi (Validasyon Eğitimi) ve Risk Analizi Eğitimi verildi.

27 Haziran Pazartesi günü MEÜSEM dersliklerinde yapılan eğitim sonu sınavında başarılı olan ve devam koşulunu sağlayan kursiyerler ise sertifika almaya hak kazandı.

 

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü