Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde oluşturulan ve paydaşı olduğumuz Mersin’in iş dünyasının önemli aktörlerini barındıran “İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu Toplantısı” serbest kürsü çalışmasında görüşlerini aktardı.
Yaşanan deprem felaketi sonrası, çevre illerden Mersin’e gerçekleşen göçün yanı sıra, konut, altyapı, sağlık, içme suyu insan kaynağı ve istihdam sorunun, mesleki eğitim konularının görüşüldüğü serbest kürsü çalışmasında Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar’ın öncülüğü ve destekleri ile yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.