Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege ve Müd. Yard. Öğr. Gör. Yazbahar Çetin Doğan 21-26 Mart Orman Haftası münasebetiyle Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anaokuluna ziyarette bulundular.

İlhan Ege ve Yazbahar Çetin Doğan Anaokulu Müdürü Afet Yüğrük eşliğinde anaokulu öğrencileriyle bir araya geldiler. Anaokulu çağındaki çocuklarda orman bilincinin artması, daha yeşil bir çevre için iklim krizi tehlikelerini azaltıcı faaliyetlere çocukların teşvik edilmesi amacıyla konuşmalar yapıldı. Ayrıca Orman Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen fidan kapları ve dergiler ile hayırsever kurum ve vatandaşlarımızın destekleriyle alınan çeşitli eğitici oyuncaklar ve yiyecekler çocuklara hediye edildi.

Merkez Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, “Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEUSEM) olarak Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar’ın desteği ile akademik, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra başta depremzede vatandaşlarımıza yönelik olmak üzere birçok etkinlik de gerçekleştiriyoruz. Orman Haftası nedeni ile gerçekleştirdiğimiz etkinlik gibi sosyal sorumluluk projelerine devam etmeyi planlamaktayız, bu projeler ile Üniversitemiz şehir işbirliğinin geliştirilmesinin de amaçlamaktayız. Ayrıca tüm hayırseverlere teşekkür ederiz” dedi.