TR | EN |
Instagram Youtube
“Temel Pastacılık, İleri Pastacılık Teknikleri ve El Yapımı Çikolata Kursu” Başladı.

Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜSEM) sertifikalı eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Merkezimiz bünyesinde “Temel Pastacılık, İleri Pastacılık Teknikleri ve El Yapımı Çikolata Kursu” 14 Mayıs 2024 Salı günü başladı. Üniversitemiz Turizm Fakültesi Pastane Uygulama Mutfağında 14 Mayıs- 06 Haziran 2024 tarihleri arasında “Temel Pastacılık, İleri Pastacılık Teknikleri ve El Yapımı Çikolata Kursu “ üniversitemiz öğretim elemanları Dr. Cevat Ercik ve Dr. Seda Nur Keskin tarafından verilmektedir. Yoğun ilgi gören “Temel Pastacılık, İleri Pastacılık Teknikleri ve El Yapımı Çikolata Kursu “ Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 17.00 – 21.00 saatleri arasında verilmektedir.60 saat verilecek olan eğitimin sonunda koşulu sağlayan katılımcılara sertifika verilecektir.